Time-out.

Gisteren kregen we een onverwachte time-out. En eigenlijk deed die deugd.

Op zondag kregen we een stroompanne. Alles viel uit, ineens. (Je mag 1x raden waar ik zat, juist ja, in het kleine kamertje.)
Alle zekeringen boven en in de kelder nagekeken (brr spinnen). Niets. Voor de zekerheid even gecheckt of ik mijn betaling had gedaan. (Oef, netjes op tijd.) en dan maar gebeld naar de netwerkbeheerder. Die zei dat ik op wat knopjes moest drukken en dan zou het werken. Niets. ‘Ok, binnen 2 uur komen we eraan.’

Nou, goed. Gsm stond op 40% dus daar mocht ik niet teveel mee doen. De wijn in de frigo werd warm, dus heb die fles maar leeggedronken. (Er zat nog maar een bodempje in, maar dat kon ik toch niet weggooien?) Wat opgeruimd en gekuist. De zoon zat al rustig te tekenen. En toen kreeg ie het idee om samen een tekening te maken. We hebben twee uur zitten tekenen, praten, fantaseren. We kregen even een time-out van het e-leven. En eerlijk, het was heerlijk.

Binnen 2 uur kwam er inderdaad een man, draaide aan wat knopjes en het werkte. Keek eens naar mij, zuchtte en dacht waarschijnlijk: ‘vrouwen’.

Het e-leven begon terug, maar we hebben wel even kunnen genieten van elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: