Allerlaatste dag van 2021 met een dubbel-afscheid

Vandaag is het de laatste dag van het jaar en tevens de laatste dag in mijn huidige bedrijf. in 2022 begin ik bij een nieuw bedrijf. En hoewel ik ongelofelijk uitkijk naar die nieuwe uitdaging, voelt het ook een beetje dubbel.

Na meer dan 7 jaar kan het ook niet anders, natuurlijk. Je leert op zulke tijd heel veel mensen kennen en nu zal 3 januari voelen als die eerste schooldag. Onwennig en een beetje angstig. Hoe werkt het hier? Waar kan ik parkeren? Wie is wie? En vooral: gaan ze me wel leuk vinden. (Grapje, tuurlijk vinden ze me fijn. Ik ben een leuk persoon. Meestal.)

Het voordeel is wel dat het in dezelfde buurt is en ik al weet waar de lekkere lunchplekjes zijn. (Maandag Sushi :D)

Maar vandaag ben ik dus mijn laptop en gsm gaan inleveren en het voelde raar, eng, leeg. Misschien had dat te maken met het feit dat heel het gebouw leeg was (wie werkt er nou op oudjaar.) De zoon wilde mee, nog een laatste keer dat gebouw zien. Dus hebben we er een mama-zoon-dagje van gemaakt, lekker afgesloten met een Quick-stop. En hoewel hij het misschien niet weet, maar dat hij er bij was, deed me deugd.

Of ik mijn ex-collega’s ga missen? Zeker en vast. Sommigen ken ik al van in het begin, anderen heb ik onderweg leren kennen. Een paar weken geleden hadden ze onverwacht een goodbye-teams-meeting opgezet en toen drong het tot me door hoeveel mensen ik zou moeten missen. (En softie als ik ben, daar kwamen de traantjes en twijfels.) Daarna kreeg ik nog keifijne cadeautjes (waarbij ik natuurlijk helemaal neerging.) Natuurlijk heb je nog wel contact, maar het gaat anders zijn.

Dus zoals men zegt: “Neem het goede met je mee op je levensreis.”
Wel, dat zal ik zeker doen. Dank je Ogone !

Ik wens jullie allen een heel fijn eindejaar, een gelukkig 2022 en een fantastische start van het nieuwe jaar. Rock it Babe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: