You may say, I’m a dreamer

Als vaste, trouwe lezer (ja, toch?) had je het vast al gemerkt. Mijn blog heeft enige veranderingen ondergaan.

Ik heb ooit de uitspraak gehoord: “Stilstaan is achteruitgaan.” Na lang nadenken (ja, soms kan ik erg traag zijn) en de risico’s te overwegen (ik ben dan ook een echte typische Stier die vasthoud aan een stevige basis), elke mogelijkheid tot in het oneindige te berekenen (mijn negatiefste uitkomst was een wereldveroverend virus waardoor we op de vlucht moesten) heb ik dan toch sprongen gemaakt. (Ik maak normaal nooit sprongen, tenzij men mij duwt. De gevolgen zijn dan meestal niet te overzien, zeker niet voor de andere partij.)

Maar eind 2021 begon het te kriebelen, een drang om te veranderen, een onrust. Ik nam ontslag bij een bedrijf waar ik zeven jaar zat, ik nam een andere job aan, nam daar weer ontslag om dan een part-time job aan te nemen. Ik werkte aan mijn eigen freelance carrière, namelijk doen wat ik graag doe: schrijven, creëeren, maken, trainen, doen.

Voor mij was het een heel enge, doch spannende periode, waarin ik mezelf kon ontwikkelen. Een periode waar ik eindelijk niet meer stilstond.

Daarom kan ik je alvast trots vertellen dat ik mijn eigen bedrijf opstart, waar ik niet alleen teksten en websites creëer, maar ook trainingen voor bedrijven verzorg. (Check it out! lhcreativeworld).

Natuurlijk blijf ik bloggen, want naast websites en trainingen, is mijn allergrootste passie nog altijd schrijven.

En om al deze passies een beetje te streamlinen, heb ik deze blog dus ook wat aangepast. Hopelijk vind jij het even leuk en spannend als ik? (En gratis reclame mag altijd hoor…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: