Ready, set, fly.

Schrijf! Doe! Durf! Spring in het diepe.

Gisteren de figuurlijke duw gekregen van een vriend. Ik moet eerlijk zijn, ik had het nodig.

Ik ben een dromer, een eeuwige twijfelaar. Beter vaste, veilige grond dan risico’s te nemen. Als tiener, puber, twintiger schreef ik dagboeken vol, verhalen slingerden rond en tijdens mijn opleiding journalistiek genoot ik van elke schrijfopdracht.

Al een tijdje ben ik aan het twijfelen om opnieuw te gaan schrijven, om iets te creëeren. Het gevoel bleef, maar de twijfel nam de overhand.

Zou het te maken hebben met die grote 4 die om de hoek komt kijken? (ok, dat is een beetje overdreven: 1.4 jaar is nog HEEL lang! )

Maar goed, terug naar het schrijven, naar het creëeren. Nu onze zoon zich eindelijk alleen (relatief alleen) in leven kan houden op deze wereld (soms met grote twijfel langs mijn kant) , heb ik al iets meer tijd om dingen voor mezelf te doen.

Het afgelopen jaar zaten we lekker gezellig thuis door Corona en toen viel me op wat ik mistte in mijn leven: De tijd om te ontspannen, te lezen, piano te spelen, creëeren, zelfs bingewatchen. Na een aantal tiental jaren te pendelen naar Brussel (eerst met het openbaar vervoer, altijd gezellig, daarna met de auto aanschuiven in de file) viel het me op hoeveel tijd ik hieraan verloor. Ik begon meer en meer dingen te herontdekken (niet alleen mijn zoon, ja, hij leefde nog!) en uiteindelijk kreeg ik het niet-loslatende idee: het starten van een blog.

Deze blog gaat niet alleen over de dagelijkse beslommeringen, maar zal ook interviews bevatten met mensen waar ik naar op kijk, nieuwtjes, een Do-It-Yourself voor klumzige creatievelingen, foto’s en verhalen. Voor iedereen wat wils.

Hopelijk verrijk ik je leven op een of andere manier of vrolijk ik het gewoon een beetje op.

Ik wens je alvast veel plezier en ontspanning!

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: